Over mij

Hey Creatieveling,

Ik ben Jacqueline Roerdink, al jaren getrouwd met mijn grote liefde Jan en moeder van twee jongvolwassenen Stefan en Karlijn. Als demonstratrice van Stampin’ Up! ben ik actief in de Achterhoek en Twente en dan vooral in mijn woonplaats Eibergen. Dit betekent dat je bij mij de producten van Stampin’ Up! kan bestellen.

Over mij - familie foto'sAl van jongs af aan ben ik creatief bezig. Zo heb ik de meeste creatieve hobby’s als breien, haken, borduren, kleien, schilderen, sieraden maken wel gedaan. Breien en haken vind ik nog steeds geweldig om ‘s avonds bij de tv te doen, maar mijn echte passie ligt bij het freubelen met inkt, papier en stempels.

Jaren geleden hoorde ik van het merk Stampin’ Up! via youtube filmpjes. Het was toen helaas nog niet in Nederland verkrijgbaar, waar ik vreselijk van baalde. Een hele tijd daarna kwam ik het merk weer tegen op youtube en bleek het ook in Nederland te zijn. Toen ik dit wist stapte ik gelijk in als demonstratrice en het is geweldig.
Karlijn Roerdink en Jacqueline Roerdink
Ook mijn dochter is ingestapt als demonstratrice van Stampin’ Up! Samen hebben wij super leuke dingen gedaan en mooie mensen mogen ontmoeten in ons avontuur als demonstratrice. Ook demonstrator van Stampin’ Up! worden? Lees er hier meer over: Demonstrator worden. 

Als demonstratrice geef ik workshops om mijn passie voor het freubelen en enthousiasme over de producten van Stampin’ Up! te delen. Deze workshops vind ik heerlijk. Een gezellige avond waar ik en mijn gasten enorm van genieten. Meer over workshop lees je hier: Workshops. 

Ik hoop dit nog lang te mogen doen. Wil jij een keer op één van mijn workshops komen? laat dit dan weten door mij een berichtje op Facebook te sturen of te mailen naar eenkaartjeerbij@gmail.com

xoxo Jacqueline Roerdink

Ik ben ook te vinden op: Facebook