Over mij

Hallo!

Mijn naam is Jacqueline Roerdink 52 jaar oud en getrouwd met Jan. Samen hebben we twee kinderen Stefan en Karlijn. We wonen in Eibergen in het prachtige Achterhoek.

Al van jongs af aan ben ik creatief bezig en dat vooral met papier. Ik ben verslaafd aan papier en vind het heerlijk materiaal om mee te werken.

Jaren geleden kwam ik het merk Stampin’ Up! tegen op YouTube. Inkt, papier, lint en een stempel set op elkaar afgestemd, dat wilde ik ook. Helaas was het niet in Nederland te krijgen. Een tijd geleden kwam ik erachter dat het ook in Nederland was en al een paar jaar, dat had ik even gemist.

Nu zit ik er helemaal in. Ik ben demonstratrice geworden en heel veel nieuwe mensen leren kennen die net zo gek zijn op de producten als ik. Het is een leuke gemeenschap bij Stampin’ Up! Ook geef ik workshops om mijn enthousiastme voor knutselen te delen. Dit doe ik met een vast clubje 2x in de maand op de maandag  bij mij thuis. Dan gaan we creatief aan de slag. Even genieten en tijd voor ons en veel leuke dingen maken.

Ik hoop dat ik dit nog lang mag doen. Wil je meer informatie over workshops, producten, bestellen, etc. Mail dan naar eenkaartjeerbij@gmail.com

Ik ben ook te vinden op Facebook

Advertenties