Workshops

Mijn enthousiasme over Stampin’ Up delen is wat ik het liefste wat ik doe.

Op dit moment geef ik drie soorten workshops. Losse workshop waar iedereen welkom is, workshops voor een vaste gezellige groep en workshops op aanvraag bij mensen thuis.

Losse workshops

1x in de maand verzorg ik een workshop waar ik samen met de gasten verschillende projecten maak. Deze verzin ik van te voren en gaan wij tijdens de workshop ‘namaken’. Eigen creative inbreng is uiteraard toegestaan. De workshops zijn voor zowel beginners als de gevorderde freubelaars. De kosten hiervoor zijn €10,00. Hieronder een lijstje met de data + linkje naar het Facebook evenement:

 • 24 juni 19.30 – 21.30 uur
  Doosje met 4 grote kaarten, 4 kleine kaarten en 4 labels.
 • 26 augustus 19.30 – 21.30 uur
  Cadeauverpakking vogelhuisje met label (techniek: Stampin’ Blends)
 • 30 september 19.30 – 21.30 uur
  Techniek: heat embossing op allerlei manieren.
 • 28 oktober 19.30 – 21.30 uur
  Herfstproject (details volgen nog)
 • 25 november 19.30 – 21.30 uur
  Stamp a Stack Kerst 10 kaarten (details volgen nog)

FotoWorkshop24juni  FotoWorkshop26aug

Vaste groep workshops (nog 2 plekken vrij)

2x per maand komt er een vast groepje bij mij thuis om gezellig samen creatief bezig te zijn. We maken kaartjes, cadeauverpakkingen, fotoboek etc. Echt een avond voor ons zelf, lekker freubelen. Het zijn erg gezellige avonden.

Deze workshops vinden plaats op de 1ste en 3de maandag van de maand. De kosten hiervoor zijn € 25,00 per maand. Daarvoor krijg je koffie/thee, drankje en hapje, een materialenpakket (die zijn geld meer dan waard is). Gebruik van mijn spullen, veel variatie, maar bovenal veel gezelligheid. Mijn huidige clubje is bijna vol. Bij veel interesse is het mogelijk een nieuw clubje te beginnen. ben je geinteresseerd? mail naar eenkaartjeerbij@gmail.com

 

Op aanvraag

Wil jij graag een gezellige en creatieve avond en/of middag samen met je vriendinnen/familie/buren etc. dan kan dat. In overleg kunnen we bepalen wat je leuk lijkt, ik zorg voor de materialen en benodigdheden en jij hoeft alleen maar aan te schuiven en creatief aan de slag.

Workshops kunnen bij mij thuis (max. 7 personen) of bij jou thuis. Lijkt het je leuk om een keer deel te nemen een workshop mail dan naar eenkaartjeerbij@gmail.com en/of houd mijn Facebook in de gaten. (evenement)

Voor vragen kun je mailen naar eenkaartjeerbij@gmail.com
Ik ben ook te vinden op Facebook